Klacht: Traffic Control failliet

op 22 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn man heeft voor zijn 50ste verjaardag een half uur tankrijden gekregen van de kinderen. Omdat wij maar geen mailtje kregen voor het evenement dat voor zaterdag 25 jan. gepland staat heb ik gemaild en gebeld. Blijkt dat ze failliet zijn. Waarom heeft Traffic Control of een curator geen bericht achtergelaten bij de gedupeerden. Dat is toch makkelijk terug te halen uit de planning. Nu moeten ik en blijkbaar meerdere gedupeerden er zelf via google achter komen.

Gewenste Oplossing:

Geld terug van de reservering. Onze kinderen hebben hiervoor gespaard!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door carola.lambregts@gmail.com