Klacht: Touch of Frost voortijdig afgebroken

op 18 september 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Is het normaal dat een aflevering van a Touch of Frost plotseling wordt afgebroken. Net op het moment dat de ontknoping eraan zit te komen. Ik heb hieraan kapot geërgerd. Begint om 10.00 uur ineens Bones. Wat is dit voor een programmering?!?

Gewenste Oplossing:

Als ik elke aflevering van a Touch of Frost gewoon af kan kijken tot het einde, lijkt me logisch. En doe in vredesnaam een iets aan de ondertiteling bij deze serie. Er is vaak ondertiteling die niet synchroon loopt of de ondertiteling werkt helemaal niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C. de Wit