Klacht: toetsenbord reageert niet op de cursus

op 16 juli 2017 over LOI kidzz in de categorie Kinderen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Speciaal voor de typecursus hebben we een nieuwe laptop gekocht voor mijn dochter, zodat ik geen stickers op mijn laptop zou krijgen. Helaas reageert het toetsenbord van mijn dochters laptop niet op het LOI-kids programma. Op mijn laptop werkt het allemaal wel, maar ik moet zelf op mijn laptop werken en nu zit ik met de stiickers op de toetsen…
Waardoor komt dat en hoe is dit op te lossen?

Gewenste Oplossing:

als de typecursus gewoon op de laptop van mijn dochter gemaakt kan worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI kidzz over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door s.munniks