Klacht: Tinderen met kinderen

op 09 augustus 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het valt mij op dat er veel seksuele getinte vrouwonvriendelijke en zelf pedofiele getinte opmerkingen worden geplaatst in vorm van een grapje of als entertaining. Zo hoorde ik laatst bij de grote improvisatie show jamai zeggen tinderen met kinderen. Ik hoef niemand uit te leggen dat dit soort grappen onacceptabel zijn en impact hebben op de slachtoffers van seksueel misbruikt en de gedachtegoed van een pedofiel

Gewenste Oplossing:

Respect voor de medemens mn kwetsbare doelgroepen.
Minder sex
Minder vrouwonvriendelijke opmerkinge
Minder pedofiele getinte opmerkingen of activering van pedofiele gedachtens

Meer intellectuele en educatieve programma's

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kanira