Klacht: theorie examen motor

op 10 mei 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw

Gezakt voor me theorie examen , krijg je een lijst met de categorieën die je fout heb beantwoord . maar en staan er een paar categorieën die heb ik helemaal niet gekregen. Maar dat valt niet te controleren omdat je niet te zien krijg welke vragen je fout heb beantwoord.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de fouten antwoorden zien welke ik fout heb gedaan zodat ik zeker weet of ik ze echt fout heb beantwoord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fweerd