Klacht: the bold. the beginning

op 27 december 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot mijn grote schrik vernam ik dat the bold, the beginning gaat stoppen. Dat vind ik persoonlijk ontzettend jammer. Ik kijk al jaren naar the bold, ben meeverhuisd met alle zenderwisselingen maar het begin heb ik nooit gezien ivm mijn werk. Nu zit ik inmiddels middenin het verhaal en gaat het stoppen. Ik hoop van harte dat er nog ergens een gaatje wordt gevonden om the beginning te blijven uitzenden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer the bold the beginning kan blijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door omanitje