Klacht: The bold the beginning stopt, hoe spijtig

op 28 december 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het spijt mij enorm dat rtl8 stopt met het uitzenden van the bold and the beautiful the beginning. Nu je dit alweer zo lang kijkt, wil je ook weten hoe het verder gaat of hoe alles zo gekomen is. Rtl8 heeft het naar mijn mening te lang uitgezonden om er nu abrupt mee te stoppen. Dat zal bij velen niet goed vallen en dat vind ik ook. Is een overdenking waard.
Ina Moring

Gewenste Oplossing:

Ik.ben tevreden als Rtl8 doorgaat met de uitzendingen op welke manier of tijd dan ook.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolly Player