Klacht: the bold and the beautiful /the beginning stopt?

op 26 december 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

als trouwe kijker van the bold,al 22 jaar,en sinds kort ook The beginning,schrok ik toen ik las dat jullie ermee stoppen.dit vind ik heel erg.wat is de reden dat het stopt?

Gewenste Oplossing:

het zou mij een groot genoegen zijn als rtl 8 toch besluit om door te gaan met the beginning,en ik denk met mij vele andere trouwe kijkers.ik kijk er elke dag naar uit om naar deze 2 afleveringen te kijken.voor mij het hoogtepunt van de dag.noem het verslaving,maar is niet schadelijk lijkt mij.doe ons aub een plezier en stop niet met deze geweldige serie.bij voorbaat dank voor uw begrip.vr gr Els Mone.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elskai