Klacht: Tevroeg buiten zetten van grofvuil.

op 29 maart 2020 over Huisvuilcentrale (HVC) in de categorie Afval- en vuilnis bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zondag ochten om 10 uur werdt grofvuil buiten gezet door mijn buurman. Ik vroeg de buurman dat het tevroeg was om het buiten tezetten. Kreeg grote mond. Maar het wordt maandag pas op gehaald. Nu waait het meeste grofvuil kussens en dekkens waaien in mijn tuin. En ik kijk naar een berg afval. Maar de regel is toch na 21 uur buiten zetten?? Ik hoop dat u mij daar mee veder kan helpen. Mvg Herman Heemskerk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden dat de meeste mensen keurig hun af val op tijd buiten zetten. En waar een andere geen overlast van heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Huisvuilcentrale (HVC)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Huisvuilcentrale (HVC) nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Grofvuil