Klacht: Teruggave krijg niks

op 07 augustus 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in België heb 14 juni 2016 over 2015 mijn belasting formulier ingediend in Nederland . Heb in maart gebeld wanneer ik mijn teruggave krijg. Voor 14 juni 2017 was het antwoord. Eind juni niks ontvangen wordt Dec vanwege de drukte sorry. In aug nog gebeld voor iets anders, ook de status van mijn aangifte 2015 gevraagd. Wordt eind 2018 mijnheer wegens de drukte. Als ik moet betalen kan ik ook niet zeggen ik heb het te druk ik betaal wel over 2 jaar. Krijg dan een grote mond en er wordt bankbeslaggelegd gelegd. De macht die de belastingdienst heeft is belachelijke.

Gewenste Oplossing:

Op tijd betalen ik betaal ook op tijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leoschell