Klacht: Teruggaaf inkomsten belasting 2016

op 03 augustus 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben Nederlands belastingplichtig woon in Duitsland. Heb voor 1 april digitaal aangifte gedaan, ook het formulier inkomsten uit Duitsland voor 1 april laten invullen en opgestuurd. Nog steeds geen teruggave hoewel beloofd voor 1 juli door de belastingdienst.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn geld op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cor Verhoef