Klacht: terugbetaling contributie cnv

op 01 mei 2016 over CNV in de categorie Vakbonden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb in september 2015 lidmaatschap opgezegd. Moest nog 3maanden betalen. Mijn contributie wordt collectief betaald door spoorweg pensioenfonds. Na meerdere telefoontjes en E-mails is mijn contributie stop gezet per 1 april. Tot op heden mijn teveel betaalde contributie nog niet terug ontvangen. Schandalig en een vakbond onwaardig na 40 jaar lidmaatschap. Krijg zelfs op mijn mailtjes geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn teveel betaalde contributie heb terug ontvangen en voor de gang van zaken een excuus krijg aangeboden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het cnv (CNV) niemand meer zal aanbevelen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar CNV over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door peter wissenburg