Klacht: Terug komst van het roer om. Leven in Frans kasteel

op 28 februari 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Plots klaps, terwijl ik er helemaal klaar voor zat, kwam mijn serie het roer om leven in een Frans kasteel niet meer op tv. Mijn maandagavond was meteen verpest. Ik kijk nou niet meer Rtl 4 maar naar een andere zender. Ik zou het fijn vinden om deze serie weer op tv te zien. Ze hebben een heel hoop fans.

Gewenste Oplossing:

De serie weer terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saroju