Klacht: Telefoon-batterijen.nl ONBETROUWBAAR bedrijf

op 31 maart 2018 over Telefoon-batterijen.nl in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Batterij aangeschaft bij telefoon-batterijen.nl (niet te verwarren met telefoon-batterij.nl. Let op batterij.nl en batterijEN.nl) Volgens de site geschikt voor mijn Samsung gsm. Na 2 maanden vertoonde batterij kwalen. Tot 2x toe contact gezocht met klantenservice. 1x via [email protected] en 1x via de site Contact met vraag of batterij vervangen kon worden voor een ander exemplaar.
Beide keren geen respons gekregen.
Gewoon garantie tot aan de deur dus. Wat een onbetrouwbaar bedrijf!

Gewenste Oplossing:

Al zou ik enkel een respons op mijn mailvraag op hun site krijgen zou ik al enigszins tevreden zijn.

Alle klachten die gemeld zijn door