Klacht: telefonische bereikbaarheid

Boches66 op 11 december 2021 over Subway in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag geprobeerd telefonisch contact te krijgen met de Sub op de Woonboulevard Heerlen, na bijna 2 uur proberen maar eens gebeld met sub Heerlen Centrum. Nee, de woonboulevard is wegens drukte niet meer telefonisch bereikbaar. Alleen via thuisbezorgd. Maar die bezorgen bij ons in het dorp niet….
Kan ik bij jullie dan voor 17 uur vandaag 7 broodjes bestellen?? NEEE, wij mogen geen telefonische bestellingen aannemen. Dus jullie verwachten dat ik vanuit mijn dorp naar Heerlen rij om te bestellen en 4 uur later nog eens om op te halen? Nee hoor u kunt het ook gewoon meteen meenemen. Maar reserveren jullie dan wel de gewenste broodsoorten?, want die zijn anders meestal op… Nee, sorry dat doen we niet. Tot zover de Subway service, tevreden klanten zijn blijkbaar niet meer zo belangrijk…

Gewenste Oplossing:

Online bestellen en afhalen zou wel fijn zijn, zonder tussenkomst van Thuisbezorgd/Uber of een andere instantie die toch niet in de buitengebieden bezorgd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Subway

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Subway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boches66