Klacht: Te veel info

op 28 juni 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb er ZO’N hekel aan dat als er reclame aankomt ze nog even laten zien wat er na de reclame nog allemaal komt!! Waarom is dat in hemelsnaam? Ik zit continu met de afstandsbediening in mijn hand om nog maar niks te zien wat er na de reclame komt…reclames oke…maar alles al laten zien ook wat er over paar dagen komt vind ik echt niet leuk:(

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik nog niet te zien krijg wat er allemaal gaat komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tantetil