Klacht: te veel betaald bedrag niet terugontvangen

op 24 juli 2017 over Bosveld Incasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij kregen een dreigbrief van Bosveld voor onze zoon omdat hij zijn OV kaart die hij nog nooit had gebruikt niet tijdig had stopgezet. Per ongeluk heb zowel ik als mijn man Onder Protest het ten onrecht gefactureerde bedrag aan Bosveld over gemaakt. Ondanks diverse mails aan Bosveld met het verzoek om het bedrag terug te storten, is dit nog steeds niet teruggestort. Ik vind dit bijzonder klantonvriendelijk als ook de dreigbrief die we eerder ontvingen. Dit aangezien het gefactureerde bedrag sowieso onterecht was en wij hier een klacht over hadden lopen bij DUO. Het gaat om dossiernummer 1737507

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als
A Het bedrag per omgaande incl. wettelijke rente vanaf het moment dat ik u heb aangeschreven is teruggestort op mijn rekening

B Als u uw opdrachtgever DUO onderwijsgroep aanspreekt op haar praktijken om incasso's uit handen te geven waarover een klacht loopt en die onterecht zijn opgelegd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosveld Incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosveld Incasso nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bosveld Incasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bosveld Incasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bosveld Incasso

Heeft op 21 augustus 2017 om 10:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 21 augustus 2017 om 13:20 geantwoord

Er is minder teruggestort dan betaald. 1 euro nog wat. Daarnaast heeft Bosvekd geen contact gezocht met mij maar idd alleen het bedrag teruggestort zonder verdere uitleg. Persoonlijk zou ik aks bedrijf een klacht ook netjes beantwoorden.

Alle klachten die gemeld zijn door klachtoverBosveld