Klacht: te mooi om waar te zijn

op 28 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juni 2013 een voucher gehad van mijn ouders om een half uur in een ferrari te kunnen rijden, heel enthousiast gelijk een afspraak voor in september tijdens mijn vakantie gemaakt. ik kreeg spijtig genoeg een week voor de rit een mailtje dat de auto onherstelbaar beschadigd was, en de rit uitgesteld moest worden, naar waarschijnlijk vanaf januari 2014. in november/december meerdere malen contact gezocht voor een nieuwe afspraak, maar kreeg geen gehoor en december lag de site eruit. failliet blijkt nu. dus weg ferrari rit en weg geld of krijg ik dit nog terug????

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik het overgemaakte geld terug krijg.
Failliet gaan kan gebeuren, maar laat je klanten niet met een rotgevoel achter.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stefan123