Klacht: Te lange wachttijden praktijkexamen auto

op 05 augustus 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn beklag gaat over het feit dat er te lange wachttijden zijn bij het cbr. Eigenlijk had ik 18 juli examen maar helaas door een ziekenhuisopname ging dat niet door. Nu een nieuwe examen aangevraagd en ik kan pas op 7 oktober opgaan!!!!!! Dit is gewoon absurt, en niet normaal dat je zo lang moet wachten voordat je eindelijk opgaat

Gewenste Oplossing:

Als het cbr eerder plaats heeft. eerder examen hebben

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N.R...