Klacht: Te laat ontvangen kaart, twee keer bedrag afgeschreven

op 11 juli 2017 over Hallmark in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een verjaardagskaart niet op de aangegeven dag (verjaardag) bezorgd (zaterdag) maar pas op dinsdag. Vervolgens wordt de kaart twee keer van mijn rekening afgeschreven. Gebeld, moeten ze eerst uitzoeken, dan kan ik of tegoed of geld retour krijgen. Geld retour, want ik ga nooit meer bij Hallmark bestellen. Krijg ik een mail, moet ik al mijn gegevens opgeven en de vraag retour of tegoed. Dus weer aangegeven retour want ik bestel niet meer bij Hallmark. Krijg ik later mail terug, de overboeking is gedaan en binnen tien werkdagen ontvang ik het geld retour en graag tot snel bij Hallmark. Grrrrr standaardbericht dus, want als mijn mail gelezen was had ze gelezen dat ik niet meer bij Hallmark kom.

Gewenste Oplossing:

Netjes was geweest een gratis kaart voor de rompslomp

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hallmark over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hallmark in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Japiepoes