Klacht: Te laat geleverd en geen reactie!

op 18 december 2012 over foto.com in de categorie Internetshops - Foto- en videocamera's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 09/12/2012 kerstkaarten besteld via Foto.com. Had binnen 7 werkdagen geleverd moeten worden. Is nu nog niet gebeurd. Ben hier niet over te spreken, ook heb ik een contactformulier ingevuld en nog steeds niks gehoord. Ik heb nu vandaag opnieuw het contactformulier ingevuld, ik wil namelijk z.s.m. reactie hebben. Vind het niet kunnen dat ik geen reactie hoor, en dat er nergens een telefoonnummer is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden met de oplossing dat ik voor 20-12-2012 mijn kerstkaarten heb! En ik wil dan 50% van mijn geld terug. Indien het er niet is voor 20-12-12 ben ik woedend, en wil ik mijn geld terug. Anders ga ik hier beroep van maken.

Alle klachten die gemeld zijn door MVDM2