Klacht: Te laat bezorgd

op 11 mei 2017 over Hallmark in de categorie Drukwerk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zondag 7 mei heb ik een bestelling geplaatst. Een kaart voor Moederdag. Als bezorgdatum had ik dinsdag 9 mei opgegeven en maandag 8 mei kreeg ik een bevestiging per mail dat hij op de bus was gedaan. Ik heb zitten wachten en wachten. En vandaag, op 11 mei, heb ik hem binnen gekregen. 2 dagen te laat. Doordat hij vandaag is bezorgd heeft mijn moeder (die van niets wist) hem open gemaakt (daarom had ik expres dinsdag aangegeven). Daar gaat je Moederdag(kaart/cadeau).

Gewenste Oplossing:

Ik begrijp dat het soms kan voorkomen dat een kaart niet op tijd bezorgd kan worden maar 2 dagen vind ik wel laat. bovendien was ik (ruim) op tijd. Ik zou graag excuses en een tegemoetkoming willen krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hallmark over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door L0B0