Klacht: Te laat.beginnen en uitlopen programmering

op 04 april 2013 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Diverse programma’s van rtl 4 lopen uit. GTST begint vaak pas dik na achten en is dus ook pas tegen 10 over half 9 afgelopen, Of ik mis het einde van GTST of ik mis het begin van een ander programma op een ander net regelmatig. Er staat 20.00 uur in de programmering, houd u zich daar dan ook aan.
Maar ook live programma’s eindigen regelmatig veel te laat. Ik neem nog wel eens wat op. Maar ben verplicht om het programma erna ook op te nemen anders bestaat de kans dat ik daar het eind niet van zie. En mijn dochter mag nu af en toe mee kijken, maar eigenlijk word dat ook steeds te laat naar bed.

Gewenste Oplossing:

Op tijdstip beginnen die in de gids staat en eindigen wanneer het gepland is. Dit zou als uitzondering eens kunnen gebeuren, bijv. Met een liveshow. Maar het is meer standaard de laatste tijd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marian68