Klacht: TE HARD TAND 2 KEER BIJNA AAN GORT

op 20 juni 2017 over Quaker in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

DIT KAN NIET DIT IS DE 20 STE KEER DAT IK MOET OPPASSEN MET HET ETEN VAN DE QUAKERS CHOCOLADE CRUESLI LETTERLIJK IK EET NET VOOR DIT SCHRIJVEN EEN BAKKIE MIJN FUCKIN FAVORIETE BAKKIE KNAUW OP EEN STUK ZO GROOT ALS EEN GEMIDDELDE HALVE DENNEAPPEL HET WAS KEIHARD DIT IS ZON JAAR GELEDEN BEGONNEN WAARSCHIJNLIJK VEEL GOEDKOPER GEMAAKT TER PRODUCTIE WANT IK GEBRUIK AL JAREN HETZELFDE BAKKIE EN TEGENWOORDIG LIJKT HET NET ALSOF JE LETTERLIJK IJZER HOORT VALLEN (PLASTIC BAKKIE) OP HET BEGIN VAN HET INGOOIEN IN HET BAKKIE EN SINDS IK GEMATIGD BEN MET DIT VOEDSEL BEN IK TOPFIT 12 KILO AFGEVALLEN DIT SPUL ALS GEZOND AANNMERKEN IS JE REINSTE GEKLOOOT ZOALS ALTIJD HEH QUAKI? THNX BIJN HELE KIES STUKKEN KWIJT KAN NIET LANG MEER DUREN

Gewenste Oplossing:

UIT DE SCHAPPEN HEEL DE LADINGEN ERUIT DIT PRODUCT KOST 3.89 BEN JIJ GEK ZUIG DE NOTEN VOLGENDE KEREN NEEM IK FOTOS EN STUUR DIE OP KUNNEN JULLIE MIJN TANDARTS BETALEN

Alle klachten die gemeld zijn door DE TANDARTS