Klacht: te grote witte muisjes

op 15 september 2017 over De Ruijter in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een fan van roze witte muisjes ,altijd naar tevredenheid ,maar de laatste 4 pakken ( ik heb eens in de 2 weken een pak nodig )( ben alleenstaand en 82 jaar jong ) zitten er veel TEVEEL GROTE witte muisjes in de verpakking en die zijn dan ook heeeeeel hard!Dat ben ik niet van jullie gewend ….ik eet ze al 20 jaar !!!!!!
Heb dit tegen mijn dochter gezegd ,vandaar dit mailtje

Gewenste Oplossing:

altijd ben ik een tevreden mens ,maar het is niet wat ik van jullie gewend ben ,,,misschien ligt het aan de machine ,,,, dat zegt mijn dochter.Ik heb geen foto van de te grote witte muisjes ,wel de verpakking ...er staat 09/2018 01 09:12 op de verpakking en de streepjescode is 710496 976674 ,misschien dat u hier iets mee kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over De Ruijter

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over De Ruijter nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Diana Maarschalkerweerd