Klacht: tank rijden geld kwijt

op 30 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor vaderdag via vakantieveilingen een bon gekocht.Man man dolenthousiast, hij mocht tankrijden, tot twee keer toe zijn op de dag zelf het rijden afgezegd met als excuus dat de tank stuk was. Hij heeft daar vrije dagen voor moeten opnemen en was erg teleurgesteld. Zij zouden contact met ons opnemen zodra de tank gemaakt zou zijn, dat gebeurde maar niet totdat ik ging zoeken op internet en zag dat ze failliet zijn. Helaas ik denk dat ik naar mijn centen kan fluiten.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Josette1