Klacht: Tank rijden

op 20 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via veilingssite gewonnen, betaald en konden we een datum via een website inplannen. 3 keer werd het heel kort van tevoren afgezegd omdat de tank kapot zou zijn. Heb hier zelfs nog voor gebeld. En ik moest gewoon opnieuw een datum in plannen. Nu heeft mijn vriend zijn cadeau niet en ben ik mijn geld kwijt. Geld wat we hard kunnen gebruiken is ons afgenomen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terugkrijg ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kellyp