Klacht: Tandarts van der Veer

Antje1975 op 18 januari 2013 over Tandartsen in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 9 jaar bij de de tandarts maar ik heb geen goed woord over deze praktijk. Als je binnenkomt wordt je NIET vriendelijk ontvangen door de receptionistes en zeer zeker een Iraansa oudere vrouw. Ze kijkt je al aan van: vraag niet te veel want ik heb er echt geen zin in.
Mocht je een afspraak willen maken op een dag dat jou het beste uitkomt dan zegt ze gelijk nee heel kort en met een arrogantie waar je u tegen zegt. Deze mevrouw is van Iraanse afkomst maar gedraagd zich alsof ze zo uit de serie van de Gooise Vrouwen komt. Ik kom altijd vriendelijk binnen maar deze mevrouw is denk ik niet echt blij met haar leven.
Beugel gehad bij deze praktijk… een woord NIET DOEN!!! MIJN TANDEN ZIJN NOG STEEDS NIET VERBETERD EN HEB VEEL GELD BETAALD.

Gewenste Oplossing:

oplossing?? DAT IS NIET AAN MIJ
MAAR MIJN OPLOSSING IS WEL .... ANDERE TANDARTS

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tandartsen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tandartsen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door