Klacht: Stuk nerf dat 1 cm bijna groter is dan een vloeotje van rizla rood

Thom015 op 08 april 2018 over Tuincentrum.nl in de categorie Tuincentra

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week een pakje zware van nelle gekocht bij de cafetaria. Toen ik het pakje open maakte was hij al redelijk droog, geen verder probleem van gemaakt. Nu kwam ik vanmiddag een groot stuk nerf tegen die bijna een cm langer was dan mijn vloeitje. Dit is mij al meerdere malen voorgekomen, maar nu eigenlijk wel eenbeetje klaar mee.

Gewenste Oplossing:

Ik zou er tevreden mee zijn als ik een pakje shag toegestuurd krijg van van nelle 50 gram als een excuus voor het ongemak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Tuincentrum.nl over deze klacht.

Tuincentrum.nl

Heeft op 26 januari 2021 om 14:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw,

Wij zijn sinds november 2020 actief op Klacht.nl. Hierbij sluiten wij uw klacht omdat deze gedateerd is en waarschijnlijk al is afgehandeld via één van onze andere kanalen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u deze natuurlijk opnieuw plaatsen onder vermelding van het TC-ordernummer zodat we uw case alsnog in behandeling kunnen nemen.

Met vriendelijke groet van het Tuincentrum.nl team

Alle klachten die gemeld zijn door