Klacht: Streamlocks Utopia

op 26 augustus 2016 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Veel en vaak lange streamlocks op de livestreams van utopiatv.nl van SBS6. Ik ben al lang betalende lid en deze onderbrekingen van de streams zijn de laatste tijd toegenomen, wat het plezier van het lid-zijn aanzienlijk vermindert, omdat het beeld dan gefixeert staat op de stal of een andere plek waar er geen inwoners zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag de inwoners kunnen zien als ik naar de streams kijk, dus ik wil zo weinig mogelijk streamlocks zien. In het verleden waren er veel minder, dus het moet mogelijk zijn om het aantal streamlocks te beperken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Carla V.