Klacht: Stopzetting serie Suits midden in het seizoen

op 24 september 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Waarom wordt de fantastische serie Suits onverwachts en midden in het seizoen stopgezet en vervangen door platte ordinaire programma’s als feesteiland Ibiza en zon zee zuipen? Wat een afgang. Voor mij een reden om rtl5 links te laten liggen terwijl het met Suits voor mij de vrijdagavond was om eens lekker bij onderuit te zakken

Gewenste Oplossing:

Als de resterende afleveringen alsnog worden uitgezonden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Remlam