Klacht: Stoppen met the bold and the beautiful the beginning

op 29 december 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier gekeken naar het verleden van 30 jaar geleden van The Bold, waarom stoppen jullie nu ineens daarmee. Waardeloos vind ik het en vele met mij heb ik begrepen.Ik hoop van ganse harte dat jullie toch nog verder gaan en niet zo maar stoppen.

Gewenste Oplossing:

Als jullie gewoon door gaan met The Bold and the Beautiful the beginnig.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door a.visser6235