Klacht: Stop politie

op 10 augustus 2017 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedeavond. Er zijn 9 jaar gelden opnames van mij gemaakt bij het programma blik op de weg.

Maar nu kom ik telkens in jullie programma stop politie/ of politie op je hielen.

Hier ben ik een beetje zat en flauw van en wou vragen of jullie dit er niet uit kunnen knippen. Ik dacht dat het na een keer of 10 opnieuw uitgezonden te hebben dat het wel mooi is geweest. Het gaat om het stuk van een jongen op de brommer die word aangehouden zonder helm en een brommer die niet verzekerd was etc etc. Van donderdag 10 augustus half 9 ongeveer.

Mvg kevin dalm
(0620101230)

Gewenste Oplossing:

Als het eruit word gehaald

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kevindalm12