Klacht: Steentjes in de cruesli

op 22 maart 2020 over Quaker in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij dien ik een officiële klacht in. Bij het eten van cruesli heb ik Op 2 steentjes harde stukken gekauwd waardoor ik bijna mijn kiezen brak! Ik haalde dat uit mijn mond en bleken 2 zwarte steentjes te zijn!!
Het was de cruesli met 4 noten.

Gewenste Oplossing:

Minimalen Vergoeding van de cruesli pak waarvan ik heb gegeten en mijn schrik dat m’n kies gebroken is. Wat gelukkig niet zo is.. weet niet of het beschadigd is.. kan in Deezer tijdens niet naar tandarts

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Quaker

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Quaker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Siham.a85