Klacht: Squla misleidt en splitst je ongewilde abonnementen in de maag

op 11 september 2018 over squla in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Squla biedt abonnementen aan met de vermelding van een bepaalde looptijd ( 3 612 maanden) zonder te melden dat je daarna een abonnement voor onbepaalde tijd aan je broek hebt. Heel misleidend. Bij de Ideal betaling die je voor het eerste abonnement doet bemachtigen ze je bankgegevens en schrijven daarna zonder verdere kennisgeving of machtiging bedragen af. . ‘Staat in de Algemene Voorwaarden, mevrouw’. Natuurlijk. Squala verkoopt via de Algemene Voorwaarden.

Gewenste Oplossing:

Ik wil alleen betalen voor het abonnement dat ik gekozen heb (6 maanden). De bedragen die zonder machtigingkennisgeving van mijn rekening zijn afgeschreven voor een abonnement waar ik niet om gevraagd heb wil ik terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over squla

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over squla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S. Bakker