Klacht: Spookfactuur ontvangen en betaald

op 05 april 2013 over Centraal bedrijven register Arnhem in de categorie Oplichting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben net voor mezelf begonnen en nog in de opstartfase van mijn bedrijf. Omdat er zoveel geregeld moest worden, moet ik helaas toegeven dat ik naief was en de “Spook”factuur van het CBR heb betaald. Ik kwam er pas achter toen ik een andere “spook”factuur kreeg voor hetzelfde bedrag.Deze keer van “Nederlandse Bedrijven Register”. Toen pas werd ik achterdochtig en ben gaan “Googlen”.

Gewenste Oplossing:

Ik zou toch wel heel graag mijn geld terug willen krijgen.
Het is al lastig en kostbaar genoeg om voor jezelf te beginnen zonder daarbij opgelicht te worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Centraal bedrijven register Arnhem

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Centraal bedrijven register Arnhem nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aart3003