Klacht: Spam vanaf damagro@hotmail.com

op 08 mei 2017 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al enige dagen worden er Spam mails gestuurd vanaf dit email adres naar me bedrijfsmail van Studio Webdigi. Ook worden er regelmatig false offerte aanvragen gedaan met ip 81.171.57.64. & 92.110.125.221 Ook word hierin gebruik gemaak van een ander zijn identiteit. Ik zie dit als identiteit fraude waar ik niets mee te maken wenst te hebben. Heb wel de juiste personen hiervan op de hoogte gesteld.

Naast dit alles krijg ik nu ook regelmatig aanvragen van datingsite

Gewenste Oplossing:

Ik zie graag dat hotmail harder optreed tegen nutteloze SPAMMERS die gebruik maken van een hotmail account, Het is jullie taak hier iets aan te doen als mail provider.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door webdigi