Klacht: slordig haren geverfd

michelleboer op 08 april 2013 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorige week heb ik men haar laten verven was vrij direct aan.de beurt heb 3 uur in de stoel gezeten vr men haardonkerder te laten verven toen ik in de spiegel keek zag ik dat men voorhoofd en oren onder de verf zaten ook mijn punten zijn veel donkerder dan de rest ik heb hier toch 57 euro voor moeten betalen en ben niet tevreden met het resultaat

Gewenste Oplossing:

dat.mijn haar opnieuw wordt geverfd gratis of dat ik volgende keer korting krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Alle klachten die gemeld zijn door