Klacht: Slogan RTL 7

op 21 april 2020 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kijk altijd graag naar RTL 7 en vooral naar de spannende films. Ik begrijp echter niet waarom de slogan van RTL 7 ‘meer voor mannen’ is. Er kijken ook heel veel vrouwen naar deze zender. Daarbij is deze slogan echt niet meer van deze tijd, in een wereld waar we nu zo erg rekening met elkaar dienen te houden.

Gewenste Oplossing:

Er zou bijvoorbeeld gekeken kunnen worden naar een andere slogan, of het wordt tijd om zonder slogan verder te gaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door fleurzick