Klacht: Slechte service. Halen gehuurde dozen nooit meer op!

op 23 juni 2018 over Verhuis Service Nederland in de categorie Verhuisbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Verhuisdozen gehuurd. Nieuwprijs van dozen en huur betaald. Na de verhuizing halen ze die inmiddels sinds 3 maanden na meerdere keren bellen niet op. Smoes is dat ik niet op de route lig maar ik woon midden in Nederland dus dat geloof ik niet. In feite heb ik dure dozen gekocht met extra huurprijs. Prima bedrijfsmodel….

Gewenste Oplossing:

Als ze dozen ophalen en de borg terugbetalen binnen twee weken

Dozen zijn twee maanden geleden opgehaald: natuurlijk geen borg terug..

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Verhuis Service Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Verhuisdoos