Klacht: slechte service

op 16 augustus 2017 over La Cubanita in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

met z’n tweeën zijn wij gaan eten bij La Cabunita. Dit vanwege de actie ‘Walibi en onbeperkt tapas voor 25 euro’. terwijl wij aan het dineren waren, vroeg ik naar de tickets voor Walibi. meerdere werknemers zeiden dat dit niet mogelijk is omdat de kaartjes zijn terug gestuurd. ik heb in juli geboekt en ik heb toen met opzet gebeld omdat wij in augustus zouden komen eten en naar walibi zouden gaan. tijdens dit telefoon gesprek gaven ze aan dat dat gewoon mogelijk is en ik gewoon de kaartjes kon krijgen. dit gebeurde niet, wij hebben geen excuus gekregen en er is niet goed op gereageerd. ook hebben zij niet een extraatje gedaan om het goed te maken. juist omdat ik heb gebeld en had gereserveerd, vind ik het ontzettend jammer dat er zo mee om wordt gegaan. er wordt niet aan service gedacht, en ook de actie is niet goed uitgelegd. jammer, heel jammer. door deze actie hebben wij bijna het 3 dubbele moeten betalen om het zelfde voor elkaar te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg, al is het maar een gedeelte.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar La Cubanita over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door dionne27