Klacht: Slechte kwaliteit matrassen bij matrassen4u.nl

user-1392807 op 04 november 2017 over Matrassen4u.nl in de categorie Beddengoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de webshop matrassen4u.nl eerst een Koudschuim matras gekocht, direct kuilvorming en veel last van mijn rug. Na een maand geruild voor een pocketvering. Bij het begin lag het redelijk, maar nu na 1 jaar begint de kwaliteit erg af te nemen. Ik word nu dagelijks weer wakker met rugpijn, het matras is 100% de oorzaak. Ook zijn aan de linkerkant een aantal pockets al kapot waardoor het bed helemaal inzak.

Al meerdere malen naar Klantenservice gebeld, maar er word gewoon niet opgenomen.

Ook de reviews op de site van matrassen4u lijken allemaal nep te zijn. Als ik zelf een review post word het niet geplaatst op de website.

Heb erg spijt dat ik hier mijn matras gekocht hebt.

Gewenste Oplossing:

Het matras komen op halen en geld terug (of een deel van mijn geld terug) zodat ik bij een ander bedrijf een goed matras kan kopen

Alle klachten die gemeld zijn door