Klacht: Slechte hulpverlening en steeds afbellen

op 06 juni 2016 over Bureau Jeugdzorg in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mevrouw Bekker van bureau jeugdzorg is onze gezinsvoogd. Mijn zoontje is Bram van Gorkum (5-11-2006). Mevrouw Bekker laat ons heel duidelijk merken dat ze geen zin meer heeft in ons dossier. Ze kom heleboel afspraken niet na en zegt steeds op het laatste moment af. Ik vraag om uw hulp want ik ben ten einde raad

Gewenste Oplossing:

Als mevrouw Bekker haar gemaakte afspraken na komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bureau Jeugdzorg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bureau Jeugdzorg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door natasjavangeemen