Klacht: slechte communucatie krijg nooit antwoord op mijn vragen

op 29 maart 2013 over Schil in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schildersbedrijf P.Bakker uw kenmerk 777.100.200.381.071 het schildersbedrijf is inmiddels al 6 jaar geleden door mij verkocht. Het contract is opgezegd maar ik ontvang nog steeds nota’s ondanks mijn opzegging . Waar deze nota betrekking op heeft is mij onbekend Factuur is 106232185004891. Omdat het voor mij onduidelijk is wat contracten er nog bij de KPN zijn blijft het voor mij een onduidelijke zaak. Telefonisch contact is door u onmogelijk gemaakt omdat de belofte om teruggebeld te worden niet door u word nagekomen.

Gewenste Oplossing:

Een overzicht van de lopende contracten bij KPN met een eind datum zodat ik alles bij u op kan zeggen als er niet een goede oplossing van u komt.
Een Credit nota voor factuur 10623185004891

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schil

Alle klachten die gemeld zijn door bakker47