Klacht: slechte behandeling van haar en klant

op 03 juni 2016 over Club kappers in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kim de filiaal manager heeft mijn haar naar ontevredenheid geknipt. Na een klacht , die ik had ingediend via een mailtje kreeg ik hierop antwoord. Ik mocht langskomen om mijn haar naar tevredenheid te brengen zonder hiervoor een tijdsbestek te geven. Vanmorgen ben ik langsgegaan voor een behandeling. Volgens de kapster had ik eerder moeten komen en nu moet ik 22euro bijbetalen om alles naar wens te krijgen.
Ik ben het hier niet mee eens. Ik voel me slecht behandeld en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ik eens mijn geld terug van de totaal mislukte behandeling

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Club kappers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Club kappers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door flavia10