Klacht: slecht verpakte mini biscuits

op 16 september 2016 over Kellogg's in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een maand en half koop ik de mini biscuits multigranen van kellog’s. Ze zijn niet goedkoop, maar de smaakt maakt veel goed. Echter heb ik al drie keer een zak (per 5 gekocht) waarbij er 2 of 3 zakjes niet goed gesloten zijn. Met als gevolg dat de graan koekjes niet kroquant zijn -> niet te eten. ik vindt dit ronduit schandalig want laat staan de prijs voor 5 kleine zakjes. Als je er dan maar twee of drie van kunt opeten omdat de andere zakjes open zijn, wordt het een hele dure grap!

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als alle zakjes goed gesloten zijn en ik ze op zijn minst allemaal kan op eten. Nog beter zou zijn meer zakjes per grote verpakking, maar daar gaat het niet over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kellogg's

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kellogg's nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door elinedevos