Klacht: slecht geknipt

op 03 mei 2016 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben afgelopen zaterdag naar de brainwasch kapper gegaan in eindhoven kasteleplein, ik wilde mijn haar in een boblijn geknipt hebben heb nog een foto laten zien die ik wilde maar het is toch geen boblijn geworden het is niet recht geknipt ik ben er niet tevreden over en heb toch veel moeten betalen ondanks ik mijn haren daar niet heb gewassen groetjes danielle

Gewenste Oplossing:

Ik zou wel opnieuw geknipt willen worden gratis

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daantje4183