Klacht: Slecht geholpen door telefoon centrale 112

op 23 juli 2017 over 112 alarmcentrale in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wist geen woonplaats te vertellen omdat we aan het motorrijden waren, mijn maat was onderuit gegaan en lag in de goot, ik was hier flink van ontdaan en belde de alarmcentrale hier vroegen ze welke woonplaats ik zat dit kon ik niet vertellen wel wist ik welke weg en zelfs welk hectometer paaltje we waren dit gaf ik door maar de meneer aan de telefoon zei dat ik eerst maar is de plaats moest achterhalen en hij me dan pas verder hielp ik was in paniek en werd niet goed geholpen dus reageerde wat boos waarop de man aan de telefoon de verbinding verbrak tot 2 x toe hetzelfde geld ligt mijn maat dood te gaan en hangt meneer de telefoon op

Gewenste Oplossing:

Ik was tevreden toen ik een vrouw aan de lijn kreeg die mij wel normaal te woord stond en me wel heeft geholpen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 112 alarmcentrale

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 112 alarmcentrale nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Luuk motor