Klacht: Slappe eten en niet de juiste bestelling

op 19 oktober 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik dacht ga even eten halen bij de kfc. Bestelling gedaan via de MC drive in delft en gevraagd naar een aantal wenSen zoals zinger burger zonder kaas, platte vleugels, en drinken zonder ijs en wat ik gewend ben en het lekkerste is jullie friet.

Ben na de bestelling weggereden omdat ik verder moest. Ik tref drinken aan met ijs, zinger burger met kaas, slappe patat. Hotwings die niet krokant waren kortom niet lekker gegeten dus ook bij de tankstation eruit gegooid. Kfc delft jullie moeten je schamen en neem een voorbeeld van kfc Zoetermeer die is altijd vers en lekker.

Restaurant nummer 243 van rijswijk

Gewenste Oplossing:

Kfc Zoetermeer is de beste.

Ik kan bon niet als bijlage bijsturen. Ik krijg een foutmelding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dnko