Klacht: simpele vraag geen probleem, maar misschien voor mij wel.

op 14 mei 2020 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wou juist vragen, of Ariel 3 in 1 hetzelfde is of Ariel All in one ? Voor mij is dit heel belangrijk, want laatst heb ik 2 dozen gekocht Ariel met Lenor, resultaat, heb deze 2 grote dozen mogen weggeven, want ik had dit niet gezien, en ik ben allergisch aan sommige geuren. Her was zelfs zo erg dat ik de cardigans ook heb mogen wegdoen, zelfs na meer wasbeurten met soda, azijn en. Heb dan Ariel 3 in 1 gekocht en dit is schijnbaar neutraal van geur. Vandaag Ariel all in one gekocht. Maar heb toch schrik anders moet ik die ook terug dragen. Verder zeer tevreden over Ariel hoor.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden, maar wou graag het verschil weten. Ivm de geur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Beauki